Remontointia ja maanrakennusta

Kangasalan Kiinteistösaneeraus Oy tekee Pirkanmaalla kylpyhuoneremontit ja muut remontit ammattitaidolla. Teemme lisäksi monenlaisia maanrakennustöitä.

Ota yhteyttä

Kattavat saneeraustyöt

kangasalan kiinteistösaneeraus

Avaimet käteen -palvelu

Kylpyhuoneremontit

Olipa kyseessä pienempi remontti tai täydellinen kylpyhuoneen uudistus, toteutamme toiveidesi mukaisen kylpyhuoneen. 

kangasalan kiinteistösaneeraus

Uusi ilme kotiin

Huoneistoremontit

Toteutamme monenlaiset kodin remontit pintaremonteista isompiin saneerauksiin sisällä ja ulkona laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. 

kangasalan kiinteistösaneeraus

Pihojen uudistukset

Maanrakennustyöt

Teemme monipuolisesti maanrakennustöitä uusissa ja vanhoissa pihoissa, kuten salaojaremontteja, pohjatöitä ja muita pienempiä kaivuutöitä.

Saneerausten ammattilainen

Laadukas työnjälki ja asiakaslähtöinen toimintatapa ovat meille tärkeitä. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä remontin lopputulokseen vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää

Pienet ja suuret remontit

Teemme monenlaiset remontit ja kiinteistöjen saneeraustyöt Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Yrityksemme on perustettu vuonna 1990 ja vuodesta 2019 alkaen olemme toimineet osakeyhtiönä. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin taloyhtiöt. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi huoneistoremontti, hoidamme remontin sovitussa aikataulussa. 

Teemme lisäksi monenlaiset maanrakennustyöt, kuten salaojaremontit ja pihojen pohjatyöt.