Kaikki ulkotilojen kuntoon laittamiseen

Tarjoamme asiantuntevat ja osaavat koneurakointi- ja maanrakennuspalvelut katuinfrasta kaiken kokoisiin rakennuskohteisiin. Teemme pien- ja viherrakentamisen työt aina pohjatöistä aitatolppaan.

Koneurakointi ja maanrakennus

Hoidamme isommat ja pienemmät maanrakennustyöt.

Pien- ja viher­rakentaminen

Laitamme pihasi kuntoon nurmikosta terassiin.

Monipuoliset koneurakointi- ja maanrakennuspalvelut

Koneurakointi J. Fonsell Oy | Somero

Tarjoamme kattavat koneurakoinnin, maanrakennuksen, pienrakentamisen ja viherrakentamisen palvelut. Teemme salaojituksia, kiviaineiden toimituksia, pihalle tarvittavia pohjatöitä, pienrakennuksia ja istutuksia. Perheyrityksemme on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 2016 lähtien ja kokemusta löytyy lähes 30 vuoden ajalta.


Olemme luotettava toimija ja pidämme kiinni niin luvatusta kuin aikatauluistakin. Käytössämme on moderni ja moneen taipuva kalusto ja tarvittaessa hoidamme isommatkin koneurakointi- ja maanrakennustyöt ammattitaitoisten aliurakoitsijoiden avustuksella. Teemme yhteistyötä Somersoran kanssa.


Palvelemme Somerolta käsin yksityis- ja yritysasiakkaita pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella, mutta tarpeen vaatiessa myös muualla Suomessa. Kysy lisää tai pyydä tarjous palveluistamme soittamalla, sähköpostitse tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä
Share by: